06/19/14 06:23
(http://www.klassa.bg/)

Мащабен ремонт спира водата ж.к. „Младост“

 Във връзка с работата по мащабен проект за подмяна на спирателни кранове с голям диаметър, над резервоар „Колежа“, се налага спиране на водоподаването от 22, ч. на 18 юни до 10 ч. на 19 юни, съобщиха от Софийска вода.

Засегнатият район, който временно ще остане без вода, обхваща ж.к. „Младост“ 1А, 2, 3 и 4, част от „Младост-1“, местността Детски град, комплекс „София вилидж“, както и части от кв. „Малинова долина“ и от кв. „Горубляне“.

С цел да се намали неудобството за нашите клиенти, работата по проекта ще се извърши през малките часове на денонощието, но поради обхвата на ремонтните дейности, те ще продължат до сутрешните часове на 19 юни, казват от дружеството. Но уверяват, че сложната манипулация ще доведе до значително подобрение на предоставяне на услугите, до ограничаване на зоните на спиране при изпълнение на бъдещи ремонти и по-ефективно управление на водопроводната мрежа.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване