06/19/14 18:59
(http://pik.bg)

Орешарски открива бизнес форум в рамките на годишната среща на Черноморската банка за търговия и развитие

Орешарски открива бизнес форум в рамките на годишната среща на Черноморската банка за търговия и развитие

Премиерът Пламен Орешарски открие най-голямото събитие в икономическата област за годината – бизнес форум в рамките на годишната среща на Черноморската банка за търговия и развитие (ЧБТР) на 20 юни 2014г. от 10.00 часа в хотел „Хилтън“ в София, съобщиха от правителствената информационна служба. България е домакин на годишната среща на банката и на тържествата по случай 15-годишнината от старта на операциите й. 

По време на годишната среща се предвижда провеждане на регионален бизнес форум, заседания на одитния комитет, Съвета на директорите и Съвета на управителите на ЧБТР, както и тържествено отбелязване на 15-годишнината от дейността на банката. За форума са се регистрирали участници от повече от 80 фирми и банки от България и региона. Бизнес форумът ще се проведе в два панела. Първият под надслов „Предизвикателства и възможности пред трансграничните инвестиции в Черноморския регион“ ще представи успешно финансирани от ЧБТР проекти, а вторият „Подкрепата от банките за развитие за бизнеса в Черноморския регион“ ще демонстрира възможностите, които банките за развитие дават за насърчаване на търговията и бизнеса в региона.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване