06/19/14 17:20
(http://www.klassa.bg/)

Страхотните попадения на Световното до момента

 Настоящото Световно първенство по футбол, което се провежда в Бразилия, ни поднесе много емоции до момента, като се случиха и доста изненади - Испания отпадна след само два мача, Уругвай падна от Коста Рика, Португалия отнесе як пердах от Германия и какво ли още не.

Най-интересното на подобен шампионат обаче си остават голове, които най-добрите футболисти на планетата вкарват, а определено Мондиал 2014 е сред най-атрактивните в историята, поне до момента. 

За 20 мача милиарди хора по планетата видяха 60 гола, което прави средно по 3 на двубой - отлична статистика, предвид факта че на предишното Световно първенство властваше тактическото надлъгване.

Сред тези 60 гола имаше изключителни шедьоври, сред които беше изравнителното попадение на Робин Ван Перси, който с летящ плонж прехвърли Касияс, а след това последва чутовен бой за Испания и 5:1 за Холандия.

Тим Кейхил пък вчера вкара гол, който без проблем може да се конкурира на този на Ван Перси. Робен, Депай и други звезди също се отчетоха с невероятни изпълнения, всички от коитоможе да видите в Sporta.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване