06/20/14 12:01
(http://pik.bg)

Ад! Дъждът изрови мъртвешки кости във варненско село!

Ад! Дъждът изрови мъртвешки кости във варненско село!

Разпилени животински кости има по пътя към варненското село Звездица, пише petel.bg.

„Наистина преди може би 20 и повече години, когато имаше „Родопа”, костите на животните се събираха в ями. Дъждът изрови част от старите кости, но те не са проблем, тъй като са в страни от пътя към селото, видяхме ги в тревите”, коментира кметът на Звездица Мери Спирова.

„За щастие, при нас няма сериозни поражения. Най-пострадал е пътят от поделение „Чайка”, който снощи беше препречен от паднало дърво, което забави прибирането на част от жителите по домовете им”, разказа още кметът на селото.

Най-важното за жителите е, че вълната, която е преминала през селото не е успяла да нанесе поражения, тъй като на пътя й не е имало никакви къщи. „Хората да карат внимателно, тъй като по пътя към селото има много тиня и чакъл”, допълни Спирова с надеждата днес ситуацията в цялата страна да се успокои и да няма нов порой.

Над 15 къщи в Каменар са наводнени, пътят е пропаднал „Много е зле положението в Каменар, но за щастие нямаме пострадали”, това разказа кметът на селото Светослав Райков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване