06/21/14 13:21
(http://pik.bg)

Даниела Дариткова от ГЕРБ: Подпомагат се само общини на БСП и ДПС

Даниела Дариткова от ГЕРБ: Подпомагат се само общини на БСП и ДПС

Правителството трябва да осъзнае, че макар и формално оставката да не е подадена, доверието от него е снето от партиите, които го подкрепят в парламента. Доверието от българите отдавна липсва, спрямо този кабинет. Това каза депутатката от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова. По думите й, е некоректно това, което касае едно от последните финансови решения за Смолянска област. 

"Чудесно е, че се подпомагат общини, които са във финансово лошо състояние. Но прави неприятно впечатление, че всички общини в Смолянска област са в лошо състояние, но се дават пари само тази, в които при последните Европейски избори, изборна победа имат ДПС и БСП”, посочи д-р Дариткова. Тя подчерта, че това деление на хората в общините, спрямо това, какви политически пристрастия имат и категорично некоректно и в никакъв случай не показва национално отговорно поведение.

„Това никога не се е случвало по време на управлението на ГЕРБ, а сега демонстрацията на по-добро отношение към тези, които гласуват правилно наистина смятам, че е дразнеща”, отбеляза народният представител. Д-р Дариткова уточни, че в този смисъл, правителството трябва много коректно да изпълни последните си ангажименти, които са неотложни и в никакъв случай да не продължава да политизира управлението на страната, което трябва да бъде в интерес 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване