06/21/14 07:44
(http://www.klassa.bg/)

Евробет търси млади таланти

 Актьорът Владимир Пенев бе избран за ментор в културен проект. Евробет, организатор на игрите на късмета, представи новата си инициатива - „Евробет талант”.

 

 „Много ми е приятно, че имам възможност да участвам в тази инициатива и да помогна на млади хора, които нямат възможност да се докоснат до любимото си изкуство. Културата трябва да създава млади таланти”, категоричен е екранният инспектор Попов от сериала „Под прикритие” и бивш министър на културата. Проектът е насочен към младежи от цяла България, на възраст между 18 и 25 години, които ще могат да представят своите таланти в няколко области: музика, визуално и танцово изкуство. Като ментори  до момента се включиха още и музикантът Теодосий Спасов и танцьорът Светослав Димитров. Идеята за програма на Евробет се ражда от сътрудничеството между компанията и Фестивала на изкуствата „Аполония” и съвместно организираната от тях юбилейна фотографска изложба „30 години Аполония”

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване