06/21/14 07:53
(http://www.klassa.bg/)

Заедно в бедствието - България се обедини в трагедията

 Над 340 хил. лева са събрани до момента от българите, пратили есемес с текст DMS VARNA на номер 17 777, а ще 55 хил. лева са събрани по дарителската сметка за пострадалите във Варна, Добрич, Велико Търново и всяко кътче на страната, където водата доведе до тази съкрушителна трагедия у нас.

Щетите тепърва ще се изчисляват и ще има нужда от всеки лев подкрепа.

Ани Цолова, Гала, Маги Халваджиян, Ники Кънчев са част от хората, които застават с лицата си зад инициативата на Нова ТВ.

"Ако има добра новина от днешния ден, тя е, че България се обедини в трагедията”, на мнение е Ани Цолова.

"Навсякъде по света има бедствия, но навсякъде има адекватен план за действие. Нашите реакции са неадекватни. Искам, когато има проблем, тази държава да застане зад мен адекватно и да е готова да реагира – нещо, което тя никога по никакъв начин не прави. И това е въпрос не на политика, а на некадърност”, на мнение е Маги Халваджиян.

"Опрени сме в тази язовирна стена като нация и това е един от малкото начини да се събудим, да ни навали много здраво, за да разберем, че зад нас са само гробищата”, сподели Ники Кънчев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване