06/21/14 08:42
(http://radiomilena.com/)

Кмет връчи дипломите за средно образование

42 зрелостници от СОУ”Любен Каравелов” – Несебър получиха своите дипломи за завършено средно образование на тържество в заседателната зала на учебното заведение лично от кмета на Община Несебър Николай Димитров.

С приветствие към диломантите се обърна директорът на училището Тодорка Желязкова,която им пожела да са живи и здрави и да бъдат себе си. Кметът на общината, който е бивш възпитаник на СОУ”Любен Каравелов”,подчерта, че училището дава много добра основа, която дава възможност на всеки да се насочи и да се реализира в мечтаната от него област. С пожелание всеки да отстоява своето място в живота и успехи във всяко начинание, кмет Димитров най- напред връчи дипломите на отличниците на випуска Маргарита Стойчева, Анна Долидзе и Питър Петков, а след това и на всички останали.

По-голямата част от възпитаниците на випуск 2014 ще продължат своето образование в български висши учебни заведения, а няколко души ще се обучават в чужбина.

 

Публикувана на 06/21/14 08:42 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/BNAjHHofqBU/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване