06/22/14 16:50
(http://news.zapernik.com/)

ДИРЕКТОРЪТ ИРЕНА АСЕНОВА НА УЧИЛИЩЕТО В БРЕЗНИШКОТО СЕЛО НОЕВЦИ ТВЪРДИ, ЧЕ НЯМА НАРУШЕНИЕ, АКО КВЕСТОРЪТ НА ВЪНШНОТО ОЦЕНЯВАНЕ СЛЕД VІІ КЛАС, ПРЕПОДАВА ПО СЪЩИТЕ УЧЕБНИ ПРЕДМЕТИ, ПО КОИТО Е НА ИЗПИТА.

„Говеждото л… струва по-скъпо от истината, защото с истината не може да се направи нищо, а с л… поне може да се замаже нещо” според максимата, която внушават и възприемат безрезервно дори специалисти по БЕЛ в това училище.

След публикацията на „За Перник”, че директор Асенова е издала заповед на учител с придобита квалификация по диплома за предметите история и география да бъде квестор на НВО по обществени науки/история и география/, въпросната госпожа Асенова е декларирала, че няма нищо нередно относно тази и Заповед.

В Наредбата за организиране на дейностите по приемане на ученици в държавните и общинските училища за 2014-2015 учебна година пише: „Приложение 1, точка 5. Директорът на...

Продължава

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване