06/22/14 09:22
(http://www.klassa.bg/)

Невероятен обрат в надпреварата за автомобила на Национална лотария

 В първата игра „На крачка от късмета“ и пред чисто нов френски автомобил със застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева застанаха: Нора Хараланова от Шумен, Станислав Петров от Неделино и Иванка Денкова от Сопот. Иванка беше начело още от самото начало, но късметът ѝ изневери на края на играта. Щастието се усмихна на 29-годишната Нора, която първа премина финалната линия и си тръгна от студиото на Национална лотария като собственик на нова лека кола.

Пред сейфовете на Национална лотария за максимална печалба от 60 000 лева се изправиха: Светла Арнаудова на 46 години от Пазарджик и Донка Атанасова на 44 години от Бургас. Участието на Светла приключи бързо, тъй като отвори последователно сейфове със знак „Х“. Дамата напусна предаването със сумата от 500 лева, с които ще закупи подаръци на племенниците си, а най-голямата ѝ мечта е да отиде на почивка и да има собствен автомобил. В първия кръг от играта Донка успя да отвори само един сейф, криещ сумата от 3 000 лева и  тя получи шанса да утрои наградата си. За съжаление и нейният късмет ѝ изневери и избра два златни сейфа с червен знак „Х“, така си тръгна от студиото на Национална лотария с 1 500 лева, които ще инвестира за образованието на децата си.

Късметлиите, които участваха за спечелването на MEGA JACKPOT-а на Национална лотария бяха: Симеонка Ганчева от Сливен, Цветомир Ангелов от Враца, Ивайло Джеков от Петрич, Милена Милчева от Хасково и Данаил Челибиев от Варна. Най-високата карта – номер 32, се оказа в ръцете на Цветомир Ангелов, а „Колелото на късмета“ определи максимална печалба от 500 000 лева. Цветомир започна уверено своята игра, но след първата грешка на седмата сфера реши да не рискува и се отказа с натрупаната сума от 30 000 лева. След предаването сподели развълнуван пред екипа на Национална лотария, че с помощта на наградата ще изплати оставащия му заем за апартамента, а съкровената му мечта е децата му да растат здрави. Цветомир работи като търговски представител на тютюневи изделия и често си купува билети, а точно преди предаването печели 100 лева в един от тях.

Водещата Вяра Атова зарадва Нивелин Минчев от град Сливен със златен плик с печалба в размер на 2 000 лева от играта „Специален втори шанс“.

Чекове с моментни печалби в студиото от водещия Захари Бахаров получиха: Петър Петров от град Добрич в размер на 50 000 лева от билет „Лото +“. Щастливецът сподели, че се чувства голям късметлия и е изключително развълнуван от своята печалба. Следващите в списъка с моментни печалби са Николай Тренев от град София в размер на 10 000 лева от билета „Сбъдни мечтите си“, първата голяма печалба от най-новия билет на Национална лотария 

„Бинго Лото“ в размер на 10 000 лева се пада на Павлин Иванов от град Белене, а Аргир Аргиров от град Перник вече ще се радва на 7 500 лева от билет „Сделка или не“.

Всички късметлии в предаването можете да видите ТУК

 

Допълнителна информация за „Национална лотария”:

 

Предаването „Национална лотария“ с водещи Захари Бахаров и Вяра Атова се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова телевизия. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на Национална лотария –„Сбъдни мечтите си“ или „Мега Милиони“, да спечелят „Участие в жребиите за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта  www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 (телефонът е без добавена стойност) и да стискат палци да бъдат изтеглени. Минималната парична награда, с която може да си тръгне всеки, е 500 лева.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на  Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО, Shell  и SNG, касите на EasyPay и FastPay, търговска верига Lafka, Handy, Internity, Office 1 Superstore, Булсатком, Blizoo, Net 1, CrediTour, T-post, FACTOR I.N., Alkom, Viva credit, супермаркети CBA, Хипермаркети HIТ, магазини Мания, SDI брокер и Моят Магазин.

Новите лото игри на Национална лотария – „Лото Спорт“, „Лото 2“, „Лото 3“ и „Лото 4“ ви очакват в търговската мрежа на верига Lafka и нашите Лото пунктове. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване