06/22/14 09:13
(http://www.klassa.bg/)

Шампионът на Молдова: Идвам за победата, Тодорчев не може да ме спре

 Трикратният носител на титлата „Най-силен мъж на Молдова” Родион Сукман никак не си поплюва и се закани като световен рекордьор на световен рекордьор на най-силния българин Стоян Тодорчев преди сблъсъка им на Международния стронгмен турнир MUSKULI.COM в Пловдив на 22 юни.

„Дошъл съм в България само за едно – да бия всички и да си тръгна с титлата. Не ме е страх от Тодорчев”, обяви Сукман в навечерието на зрелищното събитие в неделя от 18:00 ч. на площад Централен. Молдовецът посочи, че е наясно с възможностите на съперниците си и те едва ли ще могат да го изненадат с нещо. „Уверен съм в силите си, няма нещо, което да ме притеснява”, заключи Родион.

Очаква се Сукман да хвърли всички сили в коронните си дисциплини – той е световен рекордьор на мъртва тяга с автомобил, като е задържал возилото с тегло 1748 кг в продължение на 1 минута и 8 секунди, няма проблеми и с „Камъните на Атлас”. 5-кратният шампион по силов трибой на Молдова и световен вицешампион в масрестлинга за 2013 г. е и един от малкото, които се доближават до теглото на Стоян Тодорчев – Сукман идва със състезателно тегло от 149 кг.

Какво може Сукман вижте тук: https://www.youtube.com/watch?v=QC9i8eZ2EHA

А дали заплахите му ще се превърнат в реалност, ще видим в неделя. Заповядайте на Централния площад в Пловдив, точно в 18:00 часа!

По време на Международния стронгмен турнир MUSKULI.COM организаторите от БФСС-Стронгмен и Muskuli.com се включват в дарителската кампания за възстановяването на таекуондиста Асен Асенов. Средства за Асен ще се събират в каси, като желаещите да помогнат могат да направят дарения и по банков път:  Райфайзен Банк, BG11RZBB91551067170982.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване