06/23/14 19:05
(http://pik.bg)

Бизнесмен изпрати един камион с минерална вода на Добрич

Бизнесмен изпрати един камион с минерална вода на Добрич

Бизнесменът от Хисаря Димитър Консулов изпрати един тежкотоварен камион с бутилирана минерална вода "Хисар" за бедстващите хора в Добрич, съобщи за БТА Бойка Модева, отговаряща във фирмата за връзките с обществеността.

По думите на Модева дарението е изпратено до склада на БЧК в с. Победа, където късно снощи водата е била приета от директора на червенокръстката организация в града д-р Артюн Еринозов и е била разтоварена. Идеята бе днес водата, която е изключително ценна в района, да се раздава както на настанените в Кризисния щаб, така и по домовете на пострадалите в региона, добави Бойка Модева.

Дарението - 15 000 литра, е изпратено веднага след като от Районната здравна инспекция препоръча на населението да използва за пиене бутилирана вода, уточниха дарителите.

Димитър Консулов и служителите му във фирмата ще откликнат на всяко съобщение за нужда от бутилирана питейна вода за районите, които пострадаха от наводненията, коментира Модева.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване