06/23/14 10:26
(http://pik.bg)

РЗОК съдействат на пациенти с отнесени от наводненията документи

РЗОК съдействат на пациенти с отнесени от наводненията документи

Управителят на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) - Румяна Тодорова, е разпоредила на директорите на районните здравноосигурителни каси (РЗОК) във Варна, Добрич и Велико Търново да оказват пълно съдействие на пациенти, загубили медицинската си документация, съобщават от Здравната каса. Както бе съобщено, водната стихия е отнесла личните документи на много граждани от бедстващите градове.

От касата препоръчват, ако сред тях има хронично болни, чиито рецептурни книжки са изчезнали, а те се нуждаят от медикаментите си, незабавно да се обърнат към РЗОК, където ще получат необходимата им помощ. Всички въпроси, свързани с проблеми в лечението, пациентите могат да отправят освен към районните каси по местоживеене, и на горещия телефон на НЗОК - 0800 14 800, на стационарните телефони 02 9659 387; 02 9659 121, както и в  рубриката "Онлайн консултации" на официалния сайт на институцията - www.nhif.bg, информират от НЗОК.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване