06/24/14 23:15
(http://pik.bg)

Алгафари: Станишев и Борисов да се коалират!

Алгафари: Станишев и Борисов да се коалират!

Пиарът Нидал Алгафари начерта картата на едно почти невъзможно правителство – коалиция на ГЕРБ и БСП. Според него именно така може да се развие близкото политическо бъдеще в рамките на следващия парламент.

„Повече от видно е, че такава коалиция ще се случи. Каквото и да казва Борисов, в един момент ще се стигне до там, че той ще трябва да се коалира с ДПС. Другият вариант е да се направи коалиция, при която и двамата да преглътнат личното си его – и Бойко, и Сергей. И смятам, че в един момент ще се стигне до там”, твърди Нидал Алгафари в интервю за „24 часа”.

Той е убеден, че в следващия парламент АБВ няма да успеят да влязат. 

„Те събраха осколките от БСП и повече от това трудно може да се очаква. При по-голяма избирателна активност няма да успеят”, твърди Алгафари. 

Пиарът смята, че Сергей Станишев може да си тръгне от левицата, но това щяло да стане само, когато стабилизира партията:

„И когато се пребори с феодалите, с тези, които само чакат БСП да влезе във властта и да започват да разнасят CV-та, да назначават близки и познати на хубави позиции.”

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване