06/24/14 06:46
(http://www.klassa.bg/)

Искаме гратисен период за талоните на колите ни в Гърция

 Преходният период за талоните на колите ни, пътуващи в Гърция, да бъде удължен до края на годината, е предложил заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Антон Гинев, като е имал среща с гръцкия посланик в България Димостенис Стоидис.

 

През това време българската страна поема ангажимента да извърши необходимите промени в нормативната уредба за собствеността на леките и товарни автомобили.

 

По време на срещата са били представени и други предложения на българската страна. Едно от тях е по време на крайпътните проверки на територията на Република Гърция гръцките контролни органи да приемат нотариално заверено копие на част I на регистрационния талон и изискването да не важи за леките автомобили и автобусите.

 

Според посланик Димостенис Стоидис има неясноти относно собствеността на лизинговите автомобили. Той е обяснил още, че посолството на Гърция в София работи в посока за спешното разрешаване на конфликтната ситуация и че всички, свързани страни с нея, трябва да работят ефективно и в координация.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване