06/24/14 22:01
(http://www.klassa.bg/)

"​Казанлък Волей - Багира" - домакин от днес на битката за шампионската титла при юношите младша възраст

 Казанлък ​и местния волейболен клуб "Казанлък Волей - Багира" от днес са домакини на финалн​ния турнир за шампионската титла при юношите младша възраст. 8 о​тбора започват ​голямата ​битка
​за разпределението на медалите, като всички мачове от финалната надпревара от държавното
​юношеско ​волейпървенство ще се играят в спортна зала "Багира".
​По регламент осемте финалисти ще ​са разделени в две групи А и В, всяка с по ​4 състава. В двата потока се играе по системата всеки срещу всеки. Първите два тима оформят финална четворка на турнира. В нея се играе на кръст на полуфинали. Победителите спорят за титлата, победените за бронзовите медали. Останалите два тима от предварителните групи играят за разпределение на местата от пето до осмо. Заелите трета позиция спорят за 5-6 място, а четвъртите отбори спорят за 7-8 място в крайното класиране.
Осемте участници на ​д​ържавн​ите финал​и в Казанлък​ са отборите на ЦСКА (София), Левски Бол (София), Марек (Дупница), Пирин (Разлог), Виктория Волей (Пловдив), Славия (София), Добруджа 07 (Добрич)​ и домакините от Казанлък ​Волей - Багира .

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване