06/24/14 16:39
(http://pik.bg)

Община Никола Козлево обяви Ден на траур заради удавените деца

Община Никола Козлево обяви Ден на траур заради удавените деца

Във връзка с трагичния инцидент, станал вчера в язовира край село Цани Гинчево, при който загинаха Георги Георгиев, на 14 г. и Иван Иванов, на 16 г., със заповед на кмета на община Никола Козлево Турхан Каракаш, 25 юни е обявен за Ден на траур, съобщиха от общината.

Утре националният флаг и знамето на община Никола Козлево пред всички административни сгради на територията на общината ще бъдат спуснати наполовина. Препоръчва се предварително организираните официални събития, с изключение на тези от личен характер, да бъдат съобразени с обявения траур, отложени или отменени.

Община Никола Козлево ще осигури специализирана кола за транспортирането на телата на загиналите жители на с. Цани Гинчево. Организирането на погребенията и разходите за тях се поемат от общинския бюджет. Общинска администрация–Никола Козлево и Общински съвет–Никола Козлево поднасят най-искрените си съболезнования на семействата и близките на загиналите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване