06/24/14 10:25
(http://pik.bg)

Палестинци ръгаха с нож българин в Кипър

Палестинци ръгаха с нож българин в Кипър

30-годишен палестинец бе задържан в ареста със заповед на съда в кипърския град Ларнака, заради нападение с нощ над българин в нощно заведение. Мелето станало заради красива сервитьорка. Съучастник на нападателя, също е палестинец, се издирва, съобщи „Български новини”. Якото сбиване е станало в малките ранните часове в нощен клуб в района на Ларнака заради красива сервитьорка. В схватката за хубавицата се включили издирваният все още палестинец на име Джихад, и още четирима – един кипърски грък, двама румънци и един българин.

Според показанията на свидетели, в един момент Джихад заплашил българина, че ще го убие, грабнал кухненски нож с острие дълго 10 сантиметра и нанесъл сериозни прободни рани на нашенеца в гърдите и корема. Пострадалият е настанен за лечение в държавната болница в Ларнака. Палестинецът, намушкал българина, се издирва за нападението и причинените тежки наранявания, но се предполага, че е избягал към турската част на острова.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване