06/24/14 13:06
(http://pik.bg)

Политологът Даниел Смилов: Станишев дължи обяснение на обществото

Политологът Даниел Смилов: Станишев дължи обяснение на обществото

Не е редно лидер на основна партия в България да се държи по такъв начин – веднъж да каже едно, друг път друго и да засилва политическата несигурност, която и без друго е характеристика на ситуацията в момента. Така политологът Даниел Смилов коментира решението на лидера на БСП Сергей Станишев да напусне Народното събрание, за да отиде в Европейският парламент. 

"Сергей Станишев дължи обяснение на обществото. Нека той да излезе и да обясни точно какви са били мотивите и какво смята да прави", беше категоричен Смилов.

„Очевидно БСП ще преживее някакъв вид криза. Доколко АБВ ще се възползва от нея, не мога да се наема да прогнозирам, но ще очакваме размествания по върха на БСП, препозициониране. Вече част от него започна – Янаки Стоилов и Корнелия Нинова направиха някакви жестове на разграничаване от сегашното ръководство. Това ще бъдат процеси, които ще наблюдаваме в следващите няколко месеца”, обясни Даниел Смилов.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване