06/27/14 11:08
(http://pik.bg)

Сидеров участва в работата на 21-та парламентарна асамблея по православие в Москва

Сидеров участва в работата на 21-та парламентарна асамблея по православие в Москва

Лидерът на "АТАКА" Волен Сидеров участва в Москва в Генералната асамблея на Интерпарламентарна асамблея по православие, съобщиха от партията.

Темата на форума е „Парламентарна демокрация – Християнството – Православието: ценности и значения”. Лидерът на националистите е ръководител на делегацията на  Народното събрание в Интерпарламентарната асамблея по православие.

Сидеров взе участие и в Третия международен парламентарен форум по демокрация на тема: „Новите аспекти на парламентарния диалог“. Форумът  предшестваше Асамблеята и беше открита от председателя на Руската Дума Сергей Наришкин. В конференцията участваха над 250 чуждестранни делегати от 71 страни. Сред тях - представители на висшите законодателни органи на над 20 европейски държави, в това число бившите председатели на ПАСЕ - Рене Ван ден Линдeн и Жан Клод Миньон. Уроците на световната война, заплахите пред международното право и възможностите за парламентарно сътрудничество, както и ситуацията в Украйна бяха сред темите на форума.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване