06/27/14 20:54
(http://pik.bg)

Цветан Цветанов: Трябва да сме готови за удари под кръста

Цветан Цветанов: Трябва да сме готови за удари под кръста

Постигнатото на евроизборите ни натоварва с много повече отговорност към хората. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов съобщиха от пресцентъра на партията.

Цветанов се срещна с представители на общинските и районните структури на ГЕРБ в София, с кметове на партията и координаторите на ГЕРБ в столицата. На срещата присъстваха и народни представители от парламентарната група, както и избраните кандидати от листата на партията за членове на Европейския парламент Мария Габриел и Андрей Ковачев. Цветан Цветанов благодари на структурите за активната и ползотворна работа в рамките на кампанията за евроизборите, както и за постигнатите резултати.

„Това, което постигнахме, ни натоварва с много повече отговорност“, отбеляза Цветанов, който допълни, че увеличеният брой на избиратели на ГЕРБ е основа за това партията да има най-реалните шансове за постигане на убедителна победа на предстоящите предсрочни парламентарни избори. „Трябва да заложим на прагматизма, конструктивизма и позитивната кампания, но трябва да сме готови и за удари под кръста, присъщи на сегашните управляващи“, посочи заместник-председателят на ГЕРБ. Той използва възможността, за да благодари на общинските структури, които не са се поддали на опитите за атаки и внушения към представителите на ГЕРБ в местната власт. „Важно е да проведем срещи във всички райони, за да изразим уважението и признателността си към всички участвали в предизборната кампания и да ги призовем да работят активно в предстоящите месеци, да правим кампания на инициативи и на реални послания“, отбеляза Цветанов и допълни, че ГЕРБ е партията излъчила най-достойните евродепутати. Към структурите благодарности изразиха Андрей Ковачев и Мария Габриел, както и областният координатор за София Цветомир Паунов, който използва възможността, за да предаде поздравленията и от името на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и заместниците му Йорданка Фандъкова и Димитър Николов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване