06/28/14 11:30
(http://pik.bg)

Мерджанов: Рано е за сметки какво ще стане след изборите

Мерджанов: Рано е за сметки какво ще стане след изборите

"Всякакви сметки и спекулации за това, какво ще се случи след изборите са прекалено ранни. Както преждевременното коалиране, така и всяка политика на изолация са достатъчно вредни. БСП и КБ винаги са били последователни, верни и предвидими партньори в отношенията си с други политически формации. Може би от това ние сме били потърпевши и трябва да си изведем съответните изводи, но по никакъв начин не смятаме да сменяме своя нрав по отношение на нашата последователност и предвидимост", каза председателят на парламентарната група на Коалиция за България, съобщи пресцентърът на БСП.

"Държавата не може да бъде и не бива да бъде заложник на каквито и да е междуличностни разпри. Трябва да се предпазваме от крайни заключения по отношение на последствия, които евентуално биха могли да доведат до разпад на институциите. Защото във финансовата ситуация, в която се намираме сега, а също и трагедията, която се случи след природните бедствия в страната, крайни коментари няма да ни помогнат", поясни той.

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване