06/29/14 13:35
(http://pik.bg)

Кървавата драма във Враца се разплита: Военният Валери не е бил пиян преди да застреля жена си

Кървавата драма във Враца се разплита: Военният Валери не е бил пиян преди да застреля жена си

Военната прокуратура продължава с разследването на кървавата семейна драма, която потресе Враца в края на месец април. Тогава мъж от Враца, който беше военнослужещ във формированието в Долна малина застреля съпругата си, а след това сложи край на живота си, пише "Конкурент".

Семейната драма в апартамента на Валери и Клавдия Калчеви се разигра посред нощ, докато двете им деца са били в другата стая.

Преди да се стигне до кървавата баня, между тях имало скандал. Клавдия била застреляна вечерта, а няколко часа по-късно Валери си теглил куршума. Полужив го намерил брат му, който пристигнал в апартамента, щом усетил по телефона, че се е случило нещо нередно. Валери бе приет в елитна столична клиника, но въпреки борбата на лекарите, по-късно почина.

В телефонен разговор, говорителят на прокуратурата полк. Елин Алексов поясни, че се очаква основната комплексна експертиза, която ще даде ясен и категоричен отговор – кой е физическият извършител на убийството на жената и с кое оръжие са произведени изстрелите. Към момента е изяснено, че във фаталната нощ нито Валери Калчев, нито съпругата му Клавдия са употребили алкохол.

Не са открити и упойващи вещества в кръвта им, сочат експертизите. Военната прокуратура очаква и психиатричните експертизи, които ще дадат отговор за евентуалните мотиви, довели до фаталния край. Очаква се разследването да приключи към края на месец август.

Основната версия към момента остава, че съпругът, който се самоуби е застрелял жена си преди да си тегли куршума, казаха  от военната прокуратура.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване