06/30/14 13:23
(http://www.klassa.bg/)

Таня Косева-Бошова е новият Изпълнителен директор на търговската верига Пикадили

 Таня Косева-Бошова е назначена за Изпълнителен директор на водещата търговска верига Пикадили. До присъединяването си към Пикадили тя ръководеше един от най-мащабните офисни комплекси у нас – Европейски Търговски Център. В кариерата си като мениджър е заемала позициите Изпълнителен директор на Лендмарк България, Изпълнителен директор на Бургас Плаза - първия модерен шопинг мол в Бургас, както и на първия търговски парк в Пловдив – Ритейл Парк. Осем години е работила в международната консултантска компания Colliers, като четири от тях е била главен директор на българския офис. Председател е на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради и член на УС на Дамски форум. Възпитаник е на Американския университет в България с магистърска степен в специалностите "Икономика" и "Бизнес администрация".

 

„Таня Косева-Бошова е един от най-утвърдените професионалисти в сферата на ритейла и на недвижимите имоти у нас. Нейното име е свързано с редица успешни проекти, които промениха цялостната картина на пазара на търговски и офисни площи чрез модерни и иновативни концепции. Уверени сме, че нейният опит и мениджърски умения ще бъдат полезни за разгръщането на потенциала на Пикадили в един конкурентен и динамичен пазар, както и за продължаващата експанзия на веригата.”, подчерта Петър Дудоленски от АП Март АД. Дружеството официално придоби собствеността на Пикадили от белгийската компания Делез през юни тази година.

 

„Усилията ми ще бъдат насочени към адаптирането на богатата история и отличен имидж на Пикадили към изискванията на пазара днес. Целта ни е да бъдем все по-близо до очакванията на клиентите, да бъдем все по-гъвкави и атрактивни в своя маркетинг и търговска политика.”, коментира Таня Косева-Бошова.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване