07/01/14 14:11
(http://www.klassa.bg/)

ICCO Summit 2014 събира международния ПР елит в Ню Делхи

 София, 01.07.2014 г. - Тази година световният ПР форум, организиран ежегодно от Международната организация на комуникационните консултанти (ICCO) - ICCO Summit, ще се проведе на 9 и 10 октомври в Ню Делхи, Индия и ще включи международни топ ПР лидери.

ICCO Summit 2014 ще премине под надслова „Нови пазари. Нов бизнес. Нов ПР“ и ще се стреми да проучи възможностите за ПР в развиващите се пазари в Азиатско-тихоокеанския регион, както и да маркира последните най-добри ПР практики в областта на креативността, иновативността, дигиталната конвергенция и взаимоотношенията клиент-агенция.

На Форума ще присъстват голяма част от лидерите на Азиатско-тихоокеанските агенции и международни експерти в региона, сред които: Боб Пикард, председател на Huntsworth plc. за Азиатско-тихоокеанския регион; Роберт Холдхайм, главен изпълнителен директор на Еделман за Азиатско-тихоокеански регион, Близкия Изток и Африка и основателят на Interel – Жан-Леополд Шайбрук.

Фред Куук, главен изпълнителен директор на наскоро ребрандираната агенция Golin ще направи изказване за бъдещето на ПР агенциите. Друга ключова реч ще бъде дадена от Мариан Салзман, главен изпълнителен директор на Havas PR за Северна Америка и прочут автор и изследовател на популярната култура.

Забележителните европейски лидери Колин Бюрне, главен изпълнителен директор на Weber Shandwick за Европа, Близкия Изток и Африка (ЕМЕА); Дейвид Галахър, главен изпълнителен директор за Ketchum за Европа; Майкъл Фролих, ръководител на подразделението „Потребителски маркетинг“ в Ogilvy PR, ЕМЕА и Паскал Бюкле, старши вицепрезидент и главен стратегически директор на MSLGROUP, ще дискутират най-новите тенденции в индустрията. Належащият въпрос за нуждата от ефективна оценка и рамка за измерване на ПР и комуникациите ще бъдат разгледани от Джереми Томпсън - новодошлият председател на Международната асоциация за измерване и оценка на комуникациите (АМЕС) и главен изпълнителен директор на Grokana Group.

Щастливи сме, че имаме възможност да проведем нашия форум в Индия - страна с толкова оживена и бързоразрастваща се ПР и комуникационна индустрия. Това ще бъде значимо събитие и всеки, който има интерес към развитието на международната ПР индустрия не бива да го пропуска.“, сподели Франсис Ингам, изпълнителен директор на ICCO.

Форумът ще се състои в луксозния хотел Шангри-Ла Ерос в центъра на Ню Делхи. На 9 октомври ще се проведе коктейл и гала вечеря в чест на домакина на Форума – Асоциацията на ПР консултантите в Индия (PRCAI).

Онлайн регистрация и подробна информация може да бъде намерена на сайта на Форума: www.iccosummit.org. Всеки, който се регистрира до 1ви септември 2014 г. може да възползва от отстъпката при ранна регистрация. Всички участници ще получат специални цени за престой в хотел Шангри-Ла и съдействие при издаването на входяща виза за Индия. 

Пълната програма на Форума с информация за всички лектори по часове ще бъде обявена през август 2014 г.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване