07/01/14 14:02
(http://www.klassa.bg/)

TLC изследва териториите на любовта в новата поредица „Любовта не вирее в Аляска”

 1 юли 2014 г., гр. София

Много жени биха направили всичко в името на истинската и споделена любов. Биха променили стила си, професията и дори биха отишли на хиляди километри далеч от дома, за да срещнат мъжа на живота си. На 11 юли, петък, от 21:00 ч. се срещаме с героините в поредицата „Любовта не вирее в Аляска”. Те решават да избягат от местните мъже в мразовития щат и да заминат за слънчевия и напълно различен Маями Бийч. Всичко това в търсене на истинската любов. Дамите се заемат много сериозно със задачата си – намират си работа, кръстосват плажовете и рискуват всичко, за да се впишат в средата и да си намерят ухажори.

Веднага щом пристига в Аляска, Хейли разбира колко голям е светът отвъд мразовития щат. 22- годишната дама се изправя пред предизвикателството да се адаптира бързо към новата обстановка, но приятелството й с останалите момичета й дава увереност в себе си. Най-младата жена в това пътуване, Хейли е имала само един приятел досега и знае, че е време да започнете да поема повече рискове, за да намери истинската любов.

Тина е сред по-опитните от групата. Тя е на 32 години и подхожда към мъжете както би подходила в работата си - с главата напред и с много хъс. Тина е жена, което не би се спряла пред нищо, за да намери „правилния мъж”. Тя не се страхува да показва женствената си и същевременно дива страна като напуска гаражите на Аляска, за да тества водите в Маями. Тина е момиче, което знае какво иска и знае как да го получи.

Момичетата се запознават с много различни мъже – пожарникари, футболисти, лични треньори и полицаи, но дали ще успеят да открият мъжа на мечтите си? Може би Маями Бийч ще се окаже прекалено голяма лъжица за тяхната уста? Дори и да открият любовта, дали избранниците им ще са готови да понесат всички трудности и несгоди, които животът в Аляска предлага, или мечтата за "прекрасния принц" ще се окаже само красива приказка? Новата поредица „Любовта не вирее в Аляска” дава отговор на тези въпроси и още въпроси, свързани с търсенето на „мъжа на мечтите”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване