07/01/14 06:13
(http://www.klassa.bg/)

Бареков: Имам милиони в 5 български банки

 Имам няколко милиона в 5 български банки, обяви в сутрешния блок на bTV  Николай Бареков вчера. „Все пак съм бил изпълнителен директор на TV7. Няма значение колко ми е заплатата. С много работа се изкарват толкова пари, аз съм работил от 18-годишен досега”, допълни лидерът на „България без цензура“.

 

„Никога Василев (Цветан Василев – бел. ред.), докато аз съм бил изпълнителен директор, не е бил собственик на телевизията.

 

С днешна дата ТV7 дължи милиони на моята компания. Не е спонсорирал риалити шоуто „България без цензура”, допълни той. 5 млн. лева дължи ТV7 на фирмата на Николай Бареков "Ноу фрейм", съобщи агенция ПИК вчера. Неотдавна в интервю за bTV скандалният банкер Цветан Василев обяви, че той е финансирал Николай Бареков, който използвал платформата на ТV7, за да стартира кариерата си на политик. Оказа се обаче, че фирма "Алегро кепитъл" не се е издължила на "Ноу фрейм" за последните 2 години.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване