07/01/14 01:15
(http://pik.bg)

Сводник уби клиент на интернет проститутка

Сводник уби клиент на интернет проститутка

53-годишен мъж почина в болница вчера след зверски побой, а извършителят на престъплението бе задържан, съобщиха от МВР.

Полицията получила сигнала за мъртвия около 18,30 ч на 27 юли от болница “Св. Анна” в София.

Преди да починея човекът обяснил на лекарите, че е бил при позната. Докато били заедно в апартамента, нахлул друг мъж, който го пребил.

Въпреки усилията на лекарите пострадалият починал от тежките наранявания на главата. След сигнала за смъртта му криминалисти от 7-о РПУ започнали разследване. Оказало се, че жената, с която е бил 53-годишният мъж, е проститутка, която набира клиентите си в интернет. Двамата се свързали в сайт за запознанства. При срещата на живо клиентът започнал да спори с жрицата на любовта за цената на услугите ѝ. Между двамата избухнал скандал. Момичето успяло да се обади на сводника си, който пристигнал и се саморазправил с клиента. Полицията е арестувала нападателя, който е оставен в ареста. По случая е образувано досъдебно производство, разследването продължава. 

"24 часа"

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване