07/01/14 19:42
(http://www.klassa.bg/)

Цитат на деня: Аз спасих банковата криза

"Аз спасих банковата криза с всичките си експерти и се надявам, ако е вярно, че е повдигнато срещу мен обвинение, че съм я подбуждал да реагира банковата система, да реагира Асоциацията на банките. Да кажат дали за тази една седмица тежка криза не са разчитали не само на експертна, а на цялата ми помощ.

Включително главният прокурор да каже как се борих да не се получи срив в банковата система. Да каже дали е вярно това, което тези хора казват. Точно обратното, молехме им се да се умирят и да не се бият помежду си".

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира паниката около банките и въпроса за евентуално повдигнато срещу него обвинение така. Той добави, че бил чул негови колеги да коментират, че в дни на пика са теглени държавни пари. "Има органи, които трябва незабавно да разследват това. Ако е така, тези министри, Орешарски, те не трябва да си ходят, трябва да обясняват защо е така", подчерта Борисов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване