07/02/14 05:41
(http://www.klassa.bg/)

„Атака” напуска парламента

 „Атака” напуска окончателно 42-рото НС два месеца преди разпускането му, съобщи лидерът на партията Волен Сидеров.

 

„Не виждам защо да продължаваме да влизаме на заседания, като няма какво повече да се реши и да се прави. Това НС няма какво повече да роди. Какво се занимават с банкерите? Вместо да има санкции против тях, сега правят наказателни мерки за тези, които критикуват банките. Ами аз съм първият човек, който явно трябва да бъде наказан, защото постоянно ги критикувам”, коментира Сидеров, който за пореден път заподозря останалите формации в тайна договорка. Така партията ще спази традицията. В началото на 2009 година „Атака” запечата стаята си в НС няколко месеца преди парламентарния вот.

 

Междувременно стана ясно, че бившият шеф на НАП Красимир Стефанов е подал заявление, в което информира ръководството на НС, че освобождава депутатската си банка. „Стефанов декларира пред мен готовността си като топексперт в данъчната област да бъде на разположение на всички национално отговорни партии включително и ББЦ”, заяви лидерът на партията Николай Бареков. След напускането на независимия избраник групата на ГЕРБ, от която той се отлюспи неотдавна, ще се увеличи с един депутат, който ще влезе в парламента на неговото място.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване