07/02/14 08:40
(http://pik.bg)

Валери Симеонов: Сидеров подкрепя ГЕРБ срещу пари три години

Валери Симеонов: Сидеров подкрепя ГЕРБ срещу пари три години

Волен Сидеров 3 години подкрепяше ГЕРБ срещу скрити финансови жестове. Той започна да взима пари под масата още 2008 година. Това заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия бившият съратник на Волен Сидеров и сегашен лидер на НФСБ Валери Симеонов.

„В продължение на 3 – 4 години приходите на „Атака“ не съответстват на разходите, които партията извършва не само за предизборните си кампании. Сидеров се разпорежда с десетки хиляди лева, които той няма от къде да има“, коментира Симеонов.

Той подчерта, че не е ясно от къде Сидеров има десетките хиляди евро, с които си позволява скъпи екскурзии с любовницата си Деница Гаджева.

„За мен фигурата на Волен Сидеров не е интересна. „Атака“ е бита карта“, каза в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия  Според него с хода си да не влиза „Атака“ в 42 – то НС , Сидеров се опитва да привлече и последните останали, които биха дали гласа си за неговата партия", коментира той.



Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване