07/02/14 05:32
(http://www.klassa.bg/)

Обама: Слагат ми дрога в десерта

 Президентът на САЩ Барак Обама е пуснал нелепа шега по повод употребата на наркотици, като духовито заявил, че му забъркват дрогата в десерта. Това изказване на американския президент прозвучало по време на традиционния прием за хора с нетрадиционна сексуална ориентация. По време на речта си Обама изрази уважението си към личния си сладкар гей Бил Йосес, който неотдавна обяви, че смята да се пенсионира. „Неговите сладкиши... Не знам какво слага, дали пък не е дрога, но...” Последвала неловка пауза, която била прекъсната от Мишел Обама. Тя побързала да успокои присъстващите любители на еднополовата любов и да ги увери, че президентът не употребява наркотици и в сладкишите им няма никакви опиати.

 

Въпросната шегичка веднага събуди спомени в американските медии за всичко, свързано с Обама и наркотиците. Миналата година съученичка на Обама заяви, че той е употребявал кокаин, а преди това самият президент си е признавал нееднократно, че като млад е пушил „пакалоло”, както наричат марихуаната на Хаваите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване