07/05/14 14:33
(http://www.klassa.bg/)

Виктор Калев разорен от врачка – пръснал 20 бона за магии

 Виктор Калев се е поболял на тема врачки и магии, одумват го колегите му в „Шоуто на Слави”. Актьорът на Дългия от няколко месеца буквално се разорявал заради посещенията при бургаска ясновидка от турски произход, която му внушила, че има тежко родово влияние. Според нея именно това била причината да не му върви в любовта и да не може да си намери жена, с която да създаде семейство.

„Горкият Виктор има само една мечта да стане баща, но така и не успява да запази дълго никоя връзка. Сега е повярвал, че липсата на късмет е заради магия и пръска хиляди левове за развалянето й. Сигурно е дал вече над 20 хиляди лева и постоянно пътува до Бургас за какви ли не ритуали, а най-вероятно цялата работа е измама и почти го разори”, обясняват колегите на топ актьора. Всички му давали съвет да спре да вярва на ясновидката, но той бил убеден, че от работата й имало ефект. А и бил дал толкова пари, че не искал да се отказва на финала на ритуалите, след които трябвало да срещне половинката си в живота.

Калев вярвал много на турската врачка и заради факта, че му я препоръчала лично близката му дружка Тони Димитрова. Певицата ходела редовно при нея да й гледа бъдещето и да я пази от чуждо влияние и била много доволна./pik.bg 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване