07/05/14 11:27
(http://pik.bg)

Цветлин Йовчев: МВР разполага с бюджет за сигурността

Цветлин Йовчев: МВР разполага с бюджет за сигурността

МВР разполага с бюджет, който трябва да изразходва за сигурността и безопасността на обществения ред. Това каза министърът на МВР Цветлин Йовчев пред журналисти при честването на 135 години МВР. „Обществото не може да даде достатъчно на служителите на МВР, но с новия Закон на МВР на тях им се дава поне малка част на това, което заслужават”, каза той. По думите на министър Цветлин Йовчев, общественото довери към полицията, пожарникарите, граничарите, спасителите расте. „Ако служители надвишат тези 70 часа извънреден труд ще бъдат компенсирани, както и до сега са търсени начини и са били компенсирани посредством награди и т.н. Днес много хора ще бъдат наградени”, каза той. 

Цветлин Йовчев не пожела да коментира на днешния ден подаденият сигнал от него в прокуратурата срещу бившият министър на МВР Цветан Цветанов. Също така обясни, че вероятно ще има още хора, които ще бъдат викани и предупреждавани по случая с финансовата система на България. Той каза, че тази седмица има доста хора, които са предупредени с протоколи, но дали ще има задържани сред тях ще се разбере тепърва. Министърът бе категоричен, че деянието е организирано.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване