07/07/14 18:20
(http://pik.bg)

Само в ПИК! Скандал! Уволниха легендата в тениса Петър Михнев от Спортното министерство след 35 години работа в полза на държавата!

Само в ПИК! Скандал! Уволниха легендата в тениса Петър Михнев от Спортното министерство след 35 години работа в полза на държавата!

Дългогодишният спортен деятел и бивш съпруг на журналистката Маргарита Михнева - Петър Минев, бе уволнен скандално от Министерството на спорта, научи ПИК.

"Дори не знам защо ме освободиха. Нямаше никакви мотиви за махането ми, дори не ми обясниха защо го правят. Просто ми се обадиха по телефона, за да ме уведомят, че трябва да си тръгна. И това се случва след като 35 години съм работил в полза на държавата", заяви пред ПИК Михнев.

И продължи: "Дори не ме попитаха какво мога, и какво бих дал на спорта. Първо започнаха да ме местят от една дирекция в друга, за да не съм достатъчно полезен и на края ме освободиха. Чувствам се изоставен и отхвърлен".

Михнев е един от легендарните представители на Българската федерация по тенис. Признат спортен специалист е не само в страната, но и в чужбина.

Познават го абсолютно всички известни тенисисти и треньори в България.

"Спортното министерство е раздирано от скандали. Никой не го е грижа за нищо. За съжаление политиката влезе в спорта. Базите са в трагично състояние. "Червено знаме" не прилична на нищо. На писта "Витошко лале" също състоянието е потресаващо. Няма да ми стигне времето да ви говоря за проблемите в спорта. Трябва да напиша книга", категоричен е Петър Михнев. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване