07/08/14 13:50
(http://radiomilena.com/)

Делегация от посолството на Великобритания у нас бе приета от Областния управител

От името на посолството на Великобритания в Република България и във връзка с участието на британския кораб„CHIDDINGFOLD” /тип минен ловец/, във Военноморското учение с международно участие „Бриз 2014” на НАТО делегация от Посолството на Великобритания гостува в Бургаска област.

На 8.07. т. г. в сградата на областна администрация гостите от Посолството на Великобритания водени от  г-н Майкъл Дейвидсън, заместник-посланик бяха приети от областният управител Павел Маринов. На срещата присъстваха от българска страна още и г-н Евгени Врабчев, заместник областен управител и г-жа Севим Неджатиева, главен секретар на областна администрация.

Областният управител запозна гостите от Великобритания  със състоянието, туристическите възможности, структура и перспективи за развитие на Бургаска област. По време на срещата двете страни изразиха своята пълна подкрепа за ползотворното бъдещо усъвършенстване на двустранните отношения между България и Великобритания, като гостите подчертаха важността, която те отдават на Бургас, като център за развитието на региона и страната.

Публикувана на 07/08/14 13:50 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/0DAU2iVVWDI/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване