07/08/14 08:46
(http://pik.bg)

Десислава Атанасова: Има някакви симптоми на съгласие в НС

Десислава Атанасова: Има някакви симптоми на съгласие в НС

Не трябва да говорим за война и реваншизъм. Надявам се да бъде спазен призивът на председателя на парламента и в НС тази седмица да се разгледат натрупалите се важни законопроекти. Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от БСП Филип Попов. Той заяви, че приоритет за БСП е в пленарна зала да бъде разгледан Законът за здравето.

Има някакви симптоми на съгласие, посочи депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова. По думите й парламентът трябва да започне работа по най-важните законопроекти, а именно да разгледа спешно актуализация на бюджета на НЗОК, както и законови промени в Наказателния кодекс, свързани с престъпления срещу банковата система.

Попов и Атанасова влязоха в остър спор за поведението на партиите си по време на скорошната банкова криза, което накара водещата да се усъмни, че БСП и ГЕРБ въобще могат да стигнат до някакви допирни точки на консултациите за дневния ред на парламента при председателя на Народното събрание Михаил Миков.

Двамата продължиха с разприте до края на разговора, като се обвиниха взаимно, че бавят работата на парламента с вкарване в дневния ред на не толкова важни законопроекти.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване