07/08/14 07:06
(http://www.klassa.bg/)

Станишев се е самопредлагал два пъти за премиер

 Станишев два пъти се е предлагал за премиер пред Доган, но му е било отказвано. Вторият път дори е бил с Михаил Миков и Димитър Дъбов”. Това обяви днес пред НоваТВ  заместник-главният редактор на вестник „Преса” Валерия Велева.

Знам кой предложи Пеевски. Беше Сергей Станишев. Питам защо Сергей Станишев в цялата година на протести нямаше доблестта, не излезе и не каза, че го е предложил и то против волята на Делян Пеевски”, посочи още тя.

Според нея първоначално Пеевски не е искал да приеме постано се е съгласил под натиск от страна на Сергей Станишев. Велева отхвърли варианта Пеевски да е бил предлаган за вътрешен министър.

Тя коментира и доклада на Сергей Станишев пред пленума на БСП в събота.

„В доклада си той прехвърли вината за състоянието на партията на всички други, само не и на себе си. Той се отметна от всичко. Виновни са му ДПС, ГЕРБ, вътрешният враг, абсолютно всички. Да наречеш партията си „озверяла глутница” е ужасно нещо”, коментира Валерия Велева.

„Даже в доклада има едно изречение, че нямал никакви олигархични връзки. Задавам въпрос: Има ли финансови зависимости между Сергей Станишев и Цветан Василев? Има ли връзка икономическият екип на това правителство с Цветан Василев?”, попита журналистката. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване