07/10/14 19:02
(http://pik.bg)

Вижте какво е останало от колата, погребала трима край с. Бяла река (снимка)

Вижте какво е останало от колата, погребала трима край с. Бяла река (снимка)

Само ламарини, смачкани на топка, са останали от тойотата, в която загинаха трима край с. Бяла река. На място умря и шофьорът на другата кола, пише "24 часа".

Към 23.30 снощи, на изхода от с. Бяла река към Хасково се блъскат челно "Фолксваген Шаран", управляван от 39-годишен димитровградчанин и "Тойота Корола", зад чийто волан е 24-годишен пловдивчанин.

Удърът е смъртоносен. Двамата водачи загиват на място. По-късно на път за болница издъхват 34-годишна жена и 39-годишен мъж, и двамата от Пловдив. Те са се возили в тойотата, която е пътувала към града на тепетата. По чудо остава жив техният спътник - 17-годишен младеж от с. Храбрино. Той е с опасност за живота в пловдивската УМБАЛ "Св. Георги". Младежът е с разкъсан черен дроб и множество травми в корема, казаха от здравното заведение.

Най-вероятно причина за катастрофата е навлизането на фолксвагена в насрещното движение. Не е ясно дали му е прилошало или е заспал, коментираха униформени. Осигурено е 24-часово дежурство на полицията в този участък заради засиления трафик на турски гастарбайтери.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване