07/10/14 05:48
(http://www.klassa.bg/)

Мик Джагър причинил отпадането на Бразилия

 Ед­на от при­чи­ни­те за раз­г­ром­но­то по­ра­же­ние на Бра­зи­лия от Гер­ма­ния с 1:7 на до­маш­но­то све­тов­но пър­вен­с­т­во по фут­бол е раз­к­ри­та. Ви­но­вен за то­ва е 70-го­диш­ни­ят фрон­т­мен на ле­ген­дар­на­та рокгру­па "Ро­линг Сто­унс" Мик Джа­гър, съ­об­ща­ват вес­т­ни­ци­те в стра­на­та.

 

Пе­ве­цът, кой­то още на пре­диш­ния мон­ди­ал в Юж­на Аф­ри­ка по­лу­чи пря­ко­ра Ан­ге­ла на смърт­та,

 

пре­неб­рег­нал на­ло­же­на­та му заб­ра­на

 

да по­се­ща­ва ма­чо­ве на на­ци­о­нал­ния от­бор и до­шъл да под­к­ре­пя бра­зил­ци­те.

 

Рокзвез­да­та бе­ше за­бе­ля­зан на ед­на от три­бу­ни­те на ста­ди­он “Би­ней­ро" в Бе­ло Ори­зон­те, къ­де­то пет­к­рат­ни­те све­тов­ни шам­пи­о­ни за­пи­са­ха най-уни­зи­тел­на­та за­гу­ба за ця­ла­та си ис­то­рия, съ­об­ща­ва uol.com.

 

Мик прис­тиг­нал да ви­ка за бра­зил­ци­те, прид­ру­жа­ван от си­на си Лу­кас, чи­я­то май­ка е мес­т­на­та те­ле­ви­зи­он­на во­де­ща Лу­си­а­на Хи­ме­нес, уточ­ня­ва сай­тът 101greatgoals.com. Ра­бо­та­та е там, че Мик Джа­гър но­си па­то­ло­ги­чен мал­шанс на все­ки един от­бор, на кой­то сим­па­ти­зи­ра. А ако оти­де да гле­да на жи­во ма­чо­ве­те на лю­бим­ци­те си, те за­дъл­жи­тел­но са об­ре­че­ни на про­вал. За­то­ва и бра­зил­ци­те са го на­рек­ли по тях­но­му pe frio - чо­век, кой­то но­си не­щас­тие. И още пре­ди че­ти­ри го­ди­ни ка­те­го­рич­но му заб­ра­ни­ха да се по­я­вя­ва на ма­чо­ве на на­ци­о­нал­ния от­бор.

 

Джа­гър и си­нът му оти­до­ха спе­ци­ал­но в Ре­пуб­ли­ка Юж­на Аф­ри­ка, за да под­дър­жат бра­зил­ци­те на пре­диш­но­то све­тов­но пър­вен­с­т­во. Там ма­гьос­ни­ци­те на топ­ка­та от­пад­на­ха още на чет­вър­т­фи­нал. Ан­г­ли­ча­ни­те, аме­ри­кан­ци­те и ар­жен­тин­ци­те, ко­и­то съ­що бя­ха под­к­ре­пя­ни от пе­ве­ца, не нап­ра­ви­ха из­к­лю­че­ние и на­пус­на­ха тур­ни­ра под не­го­вия ос­тър пог­лед.

 

Всич­ки­те прог­но­зи на Мик за то­зи шам­пи­о­нат

 

съ­що не се сбъд­на­ха

 

В по­пу­ляр­но те­ле­ви­зи­он­но шоу в Ита­лия той за­я­ви, че ита­ли­ан­ци­те ще на­диг­ра­ят Уруг­вай, пред­с­ка­за още ус­пе­хи на ан­г­ли­ча­ни­те и пор­ту­гал­ци­те. И три­те от­бо­ра не прес­ко­чи­ха гру­по­ва­та фа­за на мон­ди­а­ла.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване