07/10/14 12:41
(http://pik.bg)

Радан Кънев: БСП и ДПС трябва да бъдат изолирани от властта

Радан Кънев: БСП и ДПС трябва да бъдат изолирани от властта

БСП иска служебно правителство, което да не прави нищо. С други думи - да продължи политиката на кабинета Орешарски с още три месеца. Ако може и да ги оставят да крадат през държавните предприятия, фондовете и агенциите - още по-добре. Toва коментира в личния си профил във "Фейсбук" лидерът на ДСБ Радан Кънев. 

"Войната във ДФЗемеделие е показателна - подготвят се далаверата да продължи и при служебния, а и при следващия редовен кабинет" допълва той. 

"Аз предлагам точно обратното: Нужен е силен служебен кабинет, категорична изолация не само на БСП, но и на ДПС от всякакви властови позиции и лостове за харчене на държавни пари. И поставяне на държавата стабилно на релсите на промяната с актове на служебния кабинет. Решението, разбира се, не е нито на БСП, нито на РБ. След оставката на Орешарски (колкото по-скоро, толкова по-добре), отговорността е в ръцете на Президента", завършва Кънев. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване