07/12/14 11:14
(http://pik.bg)

Евродепутатът Емил Радев: България много добре е представена в ЕНП

Евродепутатът Емил Радев: България много добре е представена в ЕНП

ГЕРБ се вписва много добре в ЕНП, с чувството на победител в изборите за Европейски парламент. Това каза във Варна Емил Радев, евродепутат от групата на ГЕРБ/ЕНП, съобщи "Фокус".

Радев посочи, че така се чувстват и почти всички участници в групата на ЕНП, които са в Европейския парламент. По думите му, групата на ЕНП има ясни цели и виждания за бъдещето на Европа.

"ЕНП има и ясни модели за постигането на тези цели, за които нашите избиратели са дали доверието си и разчитат, че в следващите 5 години тези политики ще бъдат проведени", категоричен бе Емил Радев. Той добави, че България е много добре представена в групата на ЕНП и посочи факта, че колегата му Мария Габриел е била избрана за зам.-председател на групата на ЕНП в ЕП. "Това е едно голямо отличие за България. Още един символ за доверието в нашата група е изборът на Андрей Ковачев за квестор в ЕП, т.е. за първи път имаме български представител в управлението на тази институция. Това е поредното доказателство за доверието, което нашите партньори ни гласуват", каза в заключение Радев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване