07/12/14 07:21
(http://www.klassa.bg/)

Нашата Креми покори Chanel и Барселона

 Родният топмодел Кремена Оташлийска покори модните подиуми в Париж и Барселона за отрицателно време. В последните две седмици красавицата участва в редица дефилета, част от най-престижните модни събития. В испанския град Креми се разходи по котешката пътека за ревютата на местни топмарки като Gusto Barcelona, Mango, Escorpion, Menchen Tomas, Sita Murt, Txell Mras, Yerse и мн. Други, включили се в Седмицата на модата в Барселона. Върхова обаче беше изявата й в Париж за Chanel. Това обаче не е дебютът й към френската модна къща. Българката пусна котва там още миналата година, когато имаше ангажимент не само към ревюта на луксозната марка, но и беше сред избраните модели, позирали за каталога за круизната колекция на креативния Карл Лагерфелд.

 

Оташлийска има и други престижни появи на модния подиум. Представяла е тоалетите на Valentino, Armani, Elie Saab, Dolce&Gabbana, Marc Jacobs, Lanvin, Roberto Cavalli, Saint Laurent, Max Mara, Giambattista Valli и др. Фотосесии с нея са красяли популярни списания като Vogue, W, Muse, AnOther, Vestal, Numero.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване