07/12/14 18:05
(http://pik.bg)

Осман Октай пред ПИК: Политици, офицери и магистрати лапаха на трапезата на Цветан Василев

Осман Октай пред ПИК: Политици, офицери и магистрати лапаха на трапезата на Цветан Василев

"Цветан Василев е заплаха за целия елит на страната - политици от всички партии, магистрати и полицаи. Те са навързани на държавната ясла, наречена КТБ". Това заяви пред ПИК основателят на ДПС Осман Октай, главен критик на Ахмед Доган.

Корпоративна търговска банка (КТБ) била създадена по модела на Росексимбанк на Емил Кюлев. "В нея се влагат парите на общините, на държавните и на бюджетните организации. Целта беше да се обслужват властимащите. И тази изкуствена пирамида гръмна. Това стана, след като генералният секретар на НАТО Андерс фог Расмунсен дойде в България и предупреди Владимир Путин да си прибере олигарсите от натовска България. В самолета на руския министър Сергей Лавров по време на посещението му у нас са пътували 37 генерали от КГБ. Какво са правили и с кого са се срещали,  докато той се срещаше с нашите държавници и си представяше книгата?! Това противостояние НАТО - Москва е шанс да се измъкнем от алигаторската тиня", уточни Осман Октай. 

Предстоят много арести и трупове в най-скоро време, прогнозира Осман Октай. Това ще се случи, за да се заличат следи.

"Офицерите от запаса са кукловодите в България", за първи път разкри Осман Октай. Досега той говореше за кукловодите, но оказваше да назове от кое съсловие са. "Неслучайно бяха обединени ДАНС и ГДБОП. Генералите го направиха, за да могат да контролират, а тях да няма кой да ги контролира. На Ахмед Доган му създадоха зловещ образ. А всъщност той беше използван да помага как да се реди пасиансът. Цветан Василев пък е този, който обслужваше публичния дом, в случая КТБ", поясни Осман Октай. Само политико-административен борд, наложен от Брюксел, можел да ни измъкне от тази ситуация. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване