07/12/14 07:04
(http://www.klassa.bg/)

Правят нови туристически карти на Родопите

 Нови туристически карти, включващи най-атрактивните туристически места в Родопите, ще бъдат изработени, съобщи Сергей Генчев от туристическо дружество "Родопея" в Смолян. В картите ще бъдат включени едни от най-атрактивните места като връх Перелик, „Орлово око”, „Момата” и други, като на туристите, посетили тези места, ще се слагат печати и ще получават награди, така както е при посещението на 100-те национални обекта. Дружеството не се е отказало от инициативата за включване на панорамната площадка "Орлово око" в списъка на 100-те национални туристически обекта, съобщава focus.net.

 

От туристическото дружество напомниха, че цялостното асфалтиране на пътя Ягодинска пещера – Буйново – Кожаре, което тече в момента, създава известни неудобства за туристите, тъй като движението по тесния път се затруднява допълнително от разположените в района на ремонтните дейности голям брой машини

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване