07/13/14 10:47
(http://pik.bg)

Мистериозна смърт в Бургас! Откриха труп на 59-годишен мъж в апартамента му

Мистериозна смърт в Бургас! Откриха труп на 59-годишен мъж в апартамента му

59-годишният Сашо Петров е открит мъртъв снощи около 21,30 часа в апартамента, в който живее на 6-ия етаж в бл. 94 в бургаския ж. к. Меден рудник. Не е ясна причината за смъртта му. Миналата вечер на място са идвали два полицейски екипа, а малко след полунощ – екип на Спешна помощ е извадил тялото, пише "Флагман".

Съседи разказват, че мъжът е бил болен, имал проблеми със сърцето. Живеел е със своя син, който е 30-годишен. Съпругата на Сашо Петров работела в Гърция.

Мустафа или Неази, както е прякорът му, е бил конфликтна личност и често целел с камъни децата, които карат колело в района. Според някои съседи, мъжът е починал от естествена смърт, а според други – бил наръган с нож.

Живущите в блока разказват още, че цяла вечер отпред е вилняла цяла орда цигани от района. „Те няма да си признаят, че е убийство. Всички цигани тук много се държат и никога не викат полиция.

Блокът се намира в непосредствена близост до конфликтната зона Б, където е пълно с цигани и турци, а българите сме малцинство”, коментираха съседите на Сашо.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване