07/13/14 11:12
(http://pik.bg)

Страшна мания завладя Бургас: Младежи се качват на най-високите места в града, снимат се като Батман (снимки)

Страшна мания завладя Бургас: Младежи се качват на най-високите места в града, снимат се като Батман (снимки)

Банда момчета, които преди ден балансираха на ръба на огромния кран на площад „Св. Св. Кирил и Методий” във Бургас, висят като Батман на най-високите съоръжения и сгради в морския град и документират със снимки изявите си, пише "Флагман".

Оказа се, че това са бургаски младежи, които покоряват кранове, стъпват гордо на метри над възлови за града кръстовища и се надпреварват опасно със смъртта. 

Те  публикуват снимките си в специална страница, посветена на рисковото хоби, което практикуват. Там има фотоси високо над Съдебната палата на площад Тройката, над кръговото кръстовище на хотел Мираж, над оживени места в центъра на града.

 Всички снимки са правени привечер, което подсилва мистерията на преживяванията им.

Смелчаците са предимно тийнейджъри, които очевидно получават ударна доза адреналин за ужас на минувачите. Припомняме, че на 10 юли около 20 часа наш читател ги забеляза на единия от крановете на площад „Св. Св. Кирил и Методий”, където без никакъв страх правели упражнения върху стрелата. Тогава предположенията бяха, че това са руски туристи, тъй като именно в Русия това хоби, сочено като най-опасното в света, е твърде популярно.


Търсачите на силни усещания по света покоряват съоръжения и сгради, за да изпитат ударна доза адреналин.

Заниманията им могат да преобърнат от ужас стомаха на всеки минувач, станал свидетел на висенето им от покрива на 22-етажна сграда или от 380 -метров кран например.

Смелчаците вярват, че смъртта не е най-лошото нещо, което може да се случи и че всеки умира, но не живее така, както иска.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване