07/14/14 19:18
(http://pik.bg)

Издирват трима мъже за стрелбата в Долна баня

Издирват трима мъже за стрелбата в Долна баня

Полицията издирва трима въоръжени мъже, които откриха стрелба по бюрото по труда в Долна баня. Мъжете са избягали с оръжието си, след като раниха трима свои опоненти. Засилено е полицейското присъствие в района на Ихтиман и Костенец, съобщи БНР.

Кървавият инцидент става рано тази сутрин в центъра на Долна баня. Минути след 9 часа в сградата на бюрото по труда влизат трима мъже. Единият от тях е добре познат на полицията. Той е на 52 години и е известен с прозвището "Графа". Мъжът носи в себе си пушка-помпа, с която открива стрелба.

На място незабавно са изпратени екипи от районното управление и установяват три простреляни лица, като впоследствие лицата са транспортирани в болницата. Трима мъже са - на 23, 24 и 50 години.

След като прострелват опонентите си, "Графа" и другите двама мъже, които са с него, побягват. Те носят в себе си общо две пушки. За да не се допусне напрежение, полиция и жандармерия обграждат района и започват издирване. В хода на разследването става ясно, че причината за стрелбата е стара вражда между два ромски клана. Тя води началото си от няколко години. Последният повод за скандал е била жена.

52-годишният мъж с прозвището "Графа" беше задържан още преди година. Тогава при операция в дома му полицията откри автомат, пушка и голямо количество патрони.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване