07/14/14 21:19
(http://pik.bg)

Кола отнесе жена на Е-79, тя бере душа от зверския удар

Кола отнесе жена на Е-79, тя бере душа от зверския удар

Възрастна жена е в много тежко състояние в реанимация, след като бе блъсната от автомобил, пресичайки ГП Е-79 край Благоевград. Тя се връщала от градината си, предаде БГНЕС.

Сигналът за инцидента е подаден в 19.20 часа в района на пътен възел Благоевград-Покровник, който минава чрез мост над Е-79. Възрастната жена първо пресякла двулентовото еднопосочно платно в посока Кулата.

След това се провряла покрай мантинелата, където има тясно място до една от колоните на моста и тръгнала да пресича платното за София в посока квартал „Грамада”. Тогава е пометена от „Ситроен” със софийска регистрация, движещ се в посока Дупница и София.

При удара възрастната жена, която е на видима възраст между 70-80 години, е качена на предното стъкло. При спирането на автомобила е изхвърлена на пътното платно.

С линейка пострадалата е транспортирана директно в отделението по реанимация на МБАЛ-Благоевград. Състоянието й е много тежко - политравма, засегнати са гръдният кош, главата, крайниците.

Възрастните жители на Грамада почти винаги пресичат Е-79 на връщане от градините си, които се намират западно от пътя, който разделя квартала от нивите им. За целта има изграден подлез, но почти никой не го използва.

Всички пресичат Е-79 рискувайки всекидневно живота си. На това място в последните години има две жертви - все жени.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване