07/14/14 06:07
(http://www.klassa.bg/)

Лукойл – най-добрата бензиностанция в България

 “Лукойл” получи наградата QUDAL – Quality meDAL, която сертифицира най-високо качество на веригата бензиностанции според тазгодишно проучване на българския пазар, съобщиха от компанията. Международната организация ICERTIAS – International Certification Association GmbH, проведе електронното проучване за първи път у нас през март тази година. Българските потребители дадоха своята оценка в над 100 категории, като в категория “Бензиностанции” най-много от анкетираните избраха “Лукойл” като компанията, предлагаща най-качествена комплексна услуга. На база личен опит и мнение мнозинството от участниците в проучването избра за абсолютен лидер “Лукойл”, като компанията събра 4 пъти повече гласове от втория в класацията, оставяйки далеч зад себе си конкурентите. Без значение от материалния си статус анкетираните посочиха високото качество на веригата бензиностанции “Лукойл” като определящо.

 

От особено голямо значение за обективността на изследването е избраният подход, при който всеки анкетиран сам определя предпочитаната компания, тоест въпросът за най-добрата бензиностанция на българския пазар е отворен. На този въпрос повечето анкетирани отговориха: “Лукойл”.

 

“Лукойл” е една от най-големите частни нефтени компании в света, която от 15 години присъства на българския пазар на горива. В момента компанията разполага с 222 търговски обекта - собствени и на франчайз, на територията на България. По този начин висококачествените услуги и продукти на “Лукойл” са достъпни в цялата страна.

 

Средногодишно бензиностанциите на Лукойл обслужват над 48 милиона клиенти. Според вътрешните проучвания на компанията 71% от клиентите изразяват пълна удовлетвореност от предоставените им продукти и услуги. Благодарение на това “Лукойл” успява да поддържа най-висок пазарен дял в сектора, който към момента е 29%.

 

“Наградата QUDAL е голяма чест и показва, че усилията ни са оценени от клиентите. Това ни мотивира да продължаваме и усъвършенстваме работата си, да инвестираме в развитието на все по-комплексна и качествена услуга за българските потребители, - заяви Ва­­лентин Златев, генерален директор на ЛУКОЙЛ-България. - Когато зареждат на бензиностанциите ЛУКОЙЛ, шофьорите могат да бъдат абсолютно сигурни, че получават 100% гарантирано качество. Ние работим, за да предоставим цялостно обслужване, което включва не само най-доброто гориво на пазара, но и лично отношение към клиента”, допълни той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване